Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Dakbedekking, sanitair en beveiliging
Realiseer uw woonwensen en verhoog uw wooncomfort!
     
 

Dakbedekking

Goede dakbedekking op uw woning is ontzettend belangrijk. Als uw dakbedekking niet in orde is kunnen er zich problemen voordoen die veelal grote gevolgen voor uw huis hebben. Te denken valt aan lekkages met als gevolg grote schades en hoge kostenposten. Als u deze of andere risico?s niet wilt lopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij stichting WOP kunt u namelijk terecht voor vervanging, reparatie en onderhoud van daken of voor een compleet nieuw dak met isolatielaag om het energieverbruik te verminderen.

Er zijn drie soorten dakbedekking: bitumineuze dakbedekking, kunststof dakbedekking en metaal. Op basis van uw wensen en de technische mogelijkheden kunt u samen met de installateur uw keuze maken.

 

Sanitair

De badkamer wordt meer en meer een persoonlijke plaats met sfeer, warmte en comfort. Het kiezen van een badkamerstijl die bij u past is niet eenvoudig. Weinig mensen kiezen nog voor een standaard badkamer. Het aanbod en de mogelijkheden zijn enorm. Wij bieden u de mogelijkheid om naast de standaard badkamer te kiezen uit verschillende varianten. Gaat u voor klassiek, jong modern, natuurlijk, minimalistisch of juist voor luxe glamour? Of voelt u zich wellicht het beste thuis in een mix van stijlen? Samen met onze installateur kunt u de verschillende opties overwegen en tot een eindbeslissing komen.

 

Beveiliging 

Uw huis is een kostbaar bezit waar u trots op bent en veel aandacht aan besteed. Het biedt u, uw gezin en uw persoonlijke bezittingen onderdak. Daarom is het belangrijk dat uw huis beschermd wordt tegen bepaalde bedreigingen zoals blikseminslag, brand en inbraak. Hier kunt u voor zorgen door preventieve maatregelen te nemen. Bij de keuze uit preventieve maatregelen en het uitvoeren ervan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

 

Bliksembeveiliging:

Een blikseminslag is in Nederland niet iets wat maar zelden voorkomt en is daarom ook zeker niet te verwaarlozen als u nadenkt over de beveiliging van uw woning. Zonder overspanningbeveiliging kan een blikseminslag grote schade aan uw elektrische apparatuur veroorzaken. Het vervelende is dat verzekeringsmaatschappijen helaas niet altijd de schade vergoeden die ontstaan is als gevolg van de blikseminslag. Daarnaast is het veelal niet met het blote oog vast te stellen dat de ontstane schade door een blikseminslag is veroorzaakt. Eenvoudige preventieve maatregelen kunnen het risico op schades door blikseminslag beperken.

 

Brandbeveiliging:

Veel woningen in Nederland zijn slecht beveiligd tegen brand. Dit terwijl het van levensbelang is om het risico van brand in uw woning voor u en uw gezin te beperken. Het is dan ook noodzakelijk dat u over een goed brandbeveiligingssysteem beschikt dat u waarschuwt bij gevaar. Daarnaast is er ook nog het gevaar van een koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide (CO) ontstaat niet alleen bij brand, maar ook bij slecht functionerende geisers, cv-ketels en openhaarden. Gelukkig zijn er naast rookmelders tegenwoordig ook CO melders. Deze waarschuwen u wanneer de concentratie koolmonoxide te hoog en dus gevaarlijk voor u is.

Zowel voor de CO melder als het brandbeveiligingssysteem kunt u uitstekend bij ons terecht.

 

Inbraakbeveiliging

Tegenwoordig zijn woonhuizen regelmatig het doelwit van inbrekers, in een handomdraai kunnen zij vele sloten openen en worden persoonlijke spullen van u ontvreemd. Door middel van een inbraakbeveiliging kunt u zich hiertegen beschermen. Ten eerste maakt een beveiligingssysteem uw huis veel minder makkelijk toegankelijk voor ongewenste bezoekers. Daarnaast schrikt de aanwezigheid van een beveiligingssysteem de inbreker dusdanig af dat deze uw huis in veel gevallen met rust zal laten. Een beveiligingssysteem geeft u en uw naasten daarom een veilig gevoel. Dit beveiligen kan op verschillende manieren: van magneetcontacten en glasbreukmelders tot infrarood sensoren die ?ongewenst bezoek? signaleren.

  
 

 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord