Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Het WoningOnderhoudPlan?
Een vast en laag maandbedrag voor uw totale onderhoud
     
 

Het Woning Onderhoud Plan?

Het Woning Onderhoud Plan? is een een maatwerkplan voor uw woonwensen. Wij verzorgen onder andere verbouwingen, nieuwe installaties en het onderhoud aan uw woning. Op basis van uw wensen en de onderhoudsstaat van uw woning wordt een plan opgesteld.

??n van de voordelen is dat de kosten van de woningverbeteringen in vaste- en lage maandtermijnen kan worden voldaan. Financiering vanuit uw hypotheek is echter ook een goede optie. U koopt hierbij het onderhoud voor de gehele periode in ??n keer af. 

Het voordeel van het woning onderhoud plan ? is dat u niet in ??n keer zelf een groot bedrag hoeft op te brengen, de kosten van uw onderhoud worden namelijk gespreid in een vast en laag maandbedrag. En het mooie is dat de belastingdienst ook een stukje meebetaald. Rente over een lening die is aangegaan voor het onderhoud en/of verbetering van de eigen woning is namelijk fiscaal aftrekbaar.

U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Alle uit te voeren werkzaamheden staan namelijk duidelijk omschreven in de offerte die u van WOP ontvangt. Deze werkzaamheden zijn vanzelfsprekend volledig afgestemd op uw wensen en de onderhoudsstaat van uw woning.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Deze bedrijven worden door ons gecontroleerd op een vast aantal punten en op de opgeleverde werkzaamheden.

Klik hier voor de voordelen van het Woning Onderhoud Plan?!

Woning Onderhoud Plan ? is een product van Vericon

 

 


 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord