Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Schilderonderhoud
Zorgeloos onderhoud met het Woning Onderhoud Plan?
     
 

Het Woning Onderhoud Plan?

Het schilderwerk wordt door WOP uitbesteed aan schildersbedrijven die voldoen aan onze strenge kwaliteits eisen. Alle aangesloten schilders hebben veel ervaring in het opstellen en uitvoeren van meerjarige schilderonderhoudswerkzaamheden. De door WOP ingeschakelde schilders werken met algemene voorwaarden die in overleg met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Daarnaast bent u verzekerd van maatwerk, deskundige vakmensen, kwaliteitsmaterialen, en uitgebreide garanties. Uiteraard kunt u ook uw eigen schilder vragen een offerte te maken en die voorleggen aan onze medewerkers van Woning Onderhoud Plan. Wij maken dan voor u een op maat gesneden financieringsvoorstel.

Uw woning tien jaar strak in de lak voor nog g??n ? 10,= per maand, dit kan met het Woning Onderhoud Plan.

ZORGELOOS GEGARANDEERD ONDERHOUD

Wie zelf al eens z?n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. En dat er vaak halsbrekende toeren uitgehaald moeten worden om de hooggelegen delen toch goed te behandelen als je niet over de juiste klimmaterialen beschikt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen en . . . die camoufleert geen slechte plekken maar voorkomt ze! Met het Woning Onderhoud Plan bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

Zekerheid

Kiest u voor het Woning Onderhoud Plan? dan kiest u voor zekerheid. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het Woning Onderhoud Plan natuurlijk weer verlengen. En bij tussentijdse verkoop is het Woning Onderhoud Plan overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.


KOSTENBEHEERSING DOOR MEERJARENPLANNING

Door de meerjarenafspraak bent u voor jaren verzekerd van gegarandeerd onderhoud en beheerst u tevens de kosten. De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk m??r dan de kosten van professioneel onderhoud! Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 15 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd. Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.
  
     
 

 

 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord