Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Installatieonderhoud
comfort, gemak en veiligheid
     
 

De samenleving waarin wij leven wordt getypeerd door drukte, haast en stress. Om je hieraan te kunnen onttrekken is het belangrijk om een plaats voor jezelf te hebben. Een plaats waar u tot rust kunt komen en waar alles is zoals u het wenst; de eigen woning. De eigen woning is uw plaats van warmte, rust, comfort en veiligheid. Aan deze aspecten worden telkens hogere eisen gesteld omdat we steeds meer tijd binnenshuis doorbrengen. Doordat de ontwikkelingen op het installatiegebied de laatste jaren zeker niet stil hebben gestaan, kunnen wij hier veel voor u betekenen. Met de huidige technieken kunnen wij uw comfort, gemak en veiligheid binnenshuis verhogen zodat uw woongenot dusdanig bevorderd. Een bijkomend voordeel is dat in veel gevallen het energieverbruik zal dalen. Door onze samenwerking met gespecialiseerde organisaties zijn wij in staat u een compleet assortiment op het gebied van installatiewerk te bieden. Hieronder vallen:

De veiligheidsinspectie

Een actueel onderwerp wat betreft woningen is het veiligheidsaspect. In toenemende mate zijn onderwerpen met deze strekking in het nieuws. Door het laten uitvoeren van een veiligheidsinspectie kunt u de woningveiligheid vergroten en het risico op schades verkleinen. De gasinstallaties inclusief het leidingwerk worden drie keer onder druk gebracht. Met een speciaal meetinstrument wordt vervolgens gemeten of de installatie geen druk verliest. U krijgt hiervan een veiligheidsrapport en eventuele adviezen voor verandering.

Het advies is om deze veiligheidsinspectie ??n keer per vijf jaar uit te laten voeren. Indien u voor deze optie kiest binnen het Woning Onderhoud Plan dan worden er twee veiligheidsinspecties uitgevoerd.

 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord