Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Overige diensten
Gebundelde inkoop - u profiteert mee!
     
 

WOP heeft zich tot doel gesteld diensten aan te bieden en te ontwikkelen die aansluiten op de behoeften van particuliere woningeigenaren. Doordat wij een grote achterban hebben (onze klanten) kunnen wij goede afspraken maken met aanbieders van diensten. Van deze gebundelde inkoop profiteert u mee.

Bouwkundige keuring
De aankoop van een huis is ??n van de duurste beslissingen in een mensenleven. Zo?n aankoop vraagt een goede voorbereiding en mag daarom nooit overhaast gebeuren. Verschillende zaken moeten zorgvuldig worden afgewogen voor u tot de aankoop overgaat zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Een huis dat op het eerste gezicht uw droomhuis lijkt, kan in een later stadium (na de aankoop!) namelijk veranderen in een nachtmerrie. Dit is het geval wanneer na de aankoop blijkt dat het huis onopgemerkte gebreken vertoont, er achterstallig onderhoud is of er zich andere problemen voordoen die met de staat van het huis te maken hebben. Deze problemen die altijd meer kosten met zich meebrengen dan gewenst en begroot kunnen worden voorkomen door middel van een bouwkundige keuring.

Ons advies aan u:
Overweegt u een bestaande woning te kopen? Neem dan geen risico en laat de woning eerst keuren. Met een bouwkundige keuring verkrijgt u inzicht in met name de bouwkundige kwaliteit en de staat van onderhoud van het pand door middel van een visuele inspectie. Op die manier krijgt u een goed en betrouwbaar beeld van de staat van het huis. Eventuele gebreken en tekortkomingen, achterstallig onderhoud en de herstelkosten worden belicht zodat u niet voor verassingen komt te staan.
De bouwkundige keuring verzorgen wij onder andere in samenwerking met Woonscan Nederland.

Tijdens een bouwkundige keuring wordt er onderzoek gedaan naar aanwezige zichtbare gebreken. Er worden geen vaste afwerkingen verwijdert, metingen verricht of berekeningen gemaakt. Deze keuring is dus echt een momentopname om u inzicht te geven in de huidige (onderhouds)staat van het pand. Deze kan namelijk nog wel eens afwijken van de beschreven conditie door weersinvloeden of gewoon door het verloop van tijd.
Op die plaatsen waar het onmogelijk is om een onderdeel visueel te inspecteren maar er toch twijfel is over de staat waarin het zich verkeerd, wordt aangeraden een aanvullend specialistisch onderzoek te laten uitvoeren.

Voor meer informatie over de bouwkundige keuring kunt u contact opnemen met WOP.

Achter de schermen zijn wij alweer bezig om ons dienstenpakket uit te breiden. Echter, wij betrachten grote zorgvuldigheid ten aanzien van het opnemen van nieuwe diensten en het aangaan van partnerschappen. Wij doen namelijk geen concessies aan de kwaliteit en continu?teit van onze diensten.

Wij nemen u graag de zorg en het werk uithanden, zodat u tijd overhoud voor leuke dingen.

De module klusservice biedt veel vrijheid, u legt nu geld opzij voor klus- en onderhoudswerk in de toekomst. U bepaald te zijner tijd zelf wie voor u de werkzaamheden gaat verrichten.

 

 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord