Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Verkoop informatie
Hoe komt het Woning Onderhoud Plan tot stand?
     
 

Indien u geintresseerd bent in onze diensten laat het ons dan even weten. Op basis van een speciaal ontwikkeld systeem kunt u ook al een eerste inventarisatie maken van uw wensen en de kosten van het WOP, zie WOP-rekenmodule. Echter op basis van uw wensen, een inspectie van uw woning en overleg met de specialist wordt het daadwerkelijke plan (offerte) bepaald.

Hoe ziet ??n en ander er in de praktijk uit?

Uw aanvraag wordt z.s.m. door Woning Onderhoud Plan in behandeling genomen. Wij nemen vervolgens contact met u op om ??n en ander te bespreken ten aanzien van uw wensen. Vaak wordt een afpraak gemaakt om het plan uit te leggen en uw wensen te inventariseren.

WOP schakelt een aantal uitvoerders in voor het maken van een offerte en onderhoudsplanning. Voor het schilderwerk wordt er altijd een afspraak met u gemaakt voor het opnemen van uw wensen en de onderhoudsstaat van de woning. De verschillende uitvoerders dienen hun offerte in bij Stichting WOP.

WOP beoordeelt de offertes, onderhandeld eventueel met de uitvoerder, bewerkt de verschillende offertes en maakt ??n complete en duidelijke offerte voor alle door u gekozen opties binnen het Woning Onderhoud Plan. ??n van de aangesloten WOP-intermediairs zal de offerte vervolgens met u doornemen.

Indien u akkoord gaat met de offerte dan wordt tevens de gekozen betalingsvariant afgewikkeld. De verschillende uitvoerders voeren hun werkzaamheden uit conform de door hun opgestelde offerte en onderhoudsplanning. Na uitvoering van de werkzaamheden ontvangt u van WOP een factuur. Wij zorgen er vervolgens voor dat de uitvoerder betaald krijgt.

Met het Woning Onderhoud Plan bieden wij u kwaliteit, garanties en de laagste maandlast voor uw totale onderhoud. Op die manier bespaart u geld voor andere dingen.

 

 

 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord