Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Kunstof kozijnen
Duurzaam en een goede investering
     
 

Iedereen wil toch fraai en comfortabel wonen, energie besparen en zoveel mogelijk vrije tijd overhouden? Het is toch prachtig om thuis te komen en te genieten van je eigen leefomgeving. Goed passende kozijnen en perfect sluitende ramen en deuren verhogen uw wooncomfort enorm. Kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en puien zijn duurzaam zijn gemakkelijke te reinigen en behoeven nauwelijks enig onderhoud. Schilderen mag u voor altijd schrappen. Dat is drie keer winst: meer vrije tijd, minder kosten en geringe milieubelasting. Uw woning wint aan waarde en uitstraling, want kunstof kozijnen staan garant voor jarenlang woongenot, zijn mooi, isoleren optimaal en geven u een uitermate veilig gevoel

Uw kozijnen zijn het visitekaartje van uw woning. Kies daarom voor een modern slank en extra versterkt profiel dat tevens de mooiste oplossing geeft voor alle op maat gemaakte ramen en bovendien zorgt voor een groter raamoppervlak. Leverbaar in allerlei vormen en kleuren. Kunstof kozijnen hebben meer dan bewezen slagvast, kleurecht, weerbestendig, onderhoudsarm, brandwerend en bovendien geheel recyclebaar te zijn. Standaard worden uw nieuwe kozijnen voorzien van HR glas ++. Dit zorgt voor een sterke verlaging van uw woonlasten. Met de inbraakwerende voorzieningen woont u gegarandeerd veilig. Extra zekerheid door de garantie op de kozijnen, isolatieglas, volledige montage, hang- en sluitwerk.

Woning onderhoud Plan? werkt samen met Groeneveld Geveltechniek uit Ommen.  Wilt u een messcherpe offerte ontvangen, neem dan contact met ons op. 

 

GESPREIDE BETALING MOGELIJK !

 

 

 

                                                

 

 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord