Woning Onderhoud Plan
Schilderonderhoud
Installatieonderhoud
Serrebouw
Kunstof kozijnen
Overige diensten
Verkoop informatie
Klantenservice
Actueel
   
 
 
 
 
   
Warmtevoorzieningen
Wij verzekeren u dat u er warmpjes bijzit
     
 

Het klimaat verandert, elk jaar weer, en u persoonlijk heeft hier weinig invloed op. Waar u wel invloed op uit kunt oefenen is het binnenklimaat van uw eigen woning. Deze kunt u precies regelen zoals u het wenst. Dit is te realiseren met hulpmiddelen zoals de airconditioning, radiatoren, een CV-ketel en regelapparatuur. Bij de keuze uit en plaatsing van deze middelen kunnen wij u prima bijstaan.

CV-ketel
Het kan natuurlijk zijn dat uw ketel aan vervanging toe is. Bijvoorbeeld omdat de ketel slecht functioneert, een zeer hoog verbruik heeft, erg oud is of u binnenkort kosten verwacht. Een nieuwe CV-ketel schaft u niet zomaar aan. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe CV-ketel is het belangrijk dat u uzelf een aantal vragen stelt. Hoeveel capaciteit heb ik nodig om er altijd warm bij te zitten? Wil ik alleen verwarming of ook warm water? Heeft een HR-ketel zin in mijn situatie? Antwoorden op deze en meer vragen hangen onder meer af van de grootte en de isolatie van uw huis. Samen met de installateur kunt u de mogelijkheden overwegen en uiteindelijk een keuze maken.

 

Ook het onderhoud van uw ketel kunnen wij voor u verzorgen.

Airconditioning
Tijdens de warme en drukkende zomers die we de laatste jaren regelmatig hebben meegemaakt wordt uw huis vochtig en warm. Op die momenten is uw huis geen comfortabele plaats om te zijn want het is er warm en benauwd. Dit zorgt er tevens voor dat u
minder goed slaapt. Een airconditioning kan dan de oplossing bieden. Deze zorgt namelijk voor verkoeling en voor het stabiliseren van de luchtvochtigheid. Op die manier ontstaat er een prima binnenklimaat waar u niet alleen tijdens een warme zomer profijt van heeft. Wij kunnen uw huis op 3 manieren van een airconditioning voorzien: mobiele airconditioning, wand airconditioner en een split-unit. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Standaard radiatoren / Design radiatoren
Designradiatoren hebben hetzelfde principe als standaard radiatoren; het verwarmen van uw huis. Het verschil is alleen dat designradiatoren veelal mooier zijn en daardoor beter in de ruimte passen. Designradiatoren zijn in veel verschillende stijlen leverbaar waardoor er altijd wel een type bij zit wat bij uw interieur past. Hoewel men tegenwoordig veelal kiest voor designradiatoren, zijn er voor de standaard radiatoren ook nog vele toepassingsmogelijkheden.

 

Regelapparatuur
Om uw binnenklimaat te beheersen is het handig om gebruik te maken van bepaalde regelapparatuur. Op die manier kunt u bijvoorbeeld instellen wanneer de verwarming aan moet slaan, wat de gewenste temperatuur is en wanneer de verwarming weer uit moet gaan. Het is zelfs mogelijk om de temperatuur per ruimte afzonderlijk te bepalen.

 
     
 
Naar boven
 
  Gebruikersnaam
 
  Wachtwoord